Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Антимафиоти ожънаха поредната нива с канабис в ПетричкоАнтимафиоти ожънаха поредната нива с канабис в Петричко
17 Септ.
Антимафиоти ожънаха поредната нива с канабис в Петричко. Тя е открита при полицейска акция в местността Дигата, в землището на село Струмешница.
Смрад от канализацията мори жителите на село КлючСмрад от канализацията мори жителите на село Ключ
17 Септ.
Смрад от канализационни шахти трови жителите на петричкото село Ключ. Група местни жители се обърнаха с молба за помощ към директора на ВиК –Петрич Илиян Ушев.
Диджей регистрира коалиция За нашия Вельо в ПетричДиджей регистрира коалиция За нашия Вельо в Петрич
17 Септ.
Небезизвестният диджей Тошко Ангушев и Илия Иванов са регистрирали в последната възможна минута в Общинската избирателна комисия коалицията За нашия Вельо.
Ром от Петрич обжалва глоба за бясно шофиранеРом от Петрич обжалва глоба за бясно шофиране
16 Септ.
Жител на ромската махала на град Петрич заведе дело в местния Районен съд. Той поиска от магистратите да му бъде отменена глобата за бясно шофиране, наложена с наказателно постановление, издадено от полицай №1 на Петрич Иван Харизанов.
ТИР се вряза в бетоновоз край СанданскиТИР се вряза в бетоновоз край Сандански
16 Септ.
ТИР се вряза в бетоновоз около обяд днес. Катастрофата е станала на главен път Е-79 в района на магазин Бамбино край южния град.
Гласовита санданчанка смая журито на кастинга на X FactorГласовита санданчанка смая журито на кастинга на X Factor
16 Септ.
Гласовитата санданчанка Александрина Макенджиева смая журито и вдигна на крака публиката на кастинга на X-Factor. Тя изпълни по великолепен начин песен на Тина Търнър.
Задържаха майка на първолак, поляла 15 септемвриЗадържаха майка на първолак, поляла 15 септември
16 Септ.
Полицаите в Петрич задържаха майка на първокласник, която побързала да отбележи първия учебен ден на сина си с приятелки и обърнала няколко питиета рано-рано.
Шест коалиции и 15 партии отиват на избори в ПетричШест коалиции и 15 партии отиват на избори в Петрич
15 Септ.
По данни на ОИК 6 политически коалиции и 15 самостоятелни партии ще се явят на предстоящите местни избори в Петрич. На 25 октомври петричани ще избират кмет на града.
С музикална програма и награди се откри учебната година в ПетричС музикална програма и награди се откри учебната година в Петрич
15 Септ.
Богата музикална програма даде началото на новата учебна година в професионалната гимназия по икономика и туризъм доктор Асен Златаров в Петрич.
Сандански откри новата учебна годинаСандански откри новата учебна година
15 Септ.
С празничен водосвет, много цветя и наставления от учителите бе открита новата учебна година в град Сандански. Дворовете на гимназия Яне Сандански и ОУ Христо Смирненски бяха пълни с ученици.