Sandanski.com»Новини от Сандански и региона
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Малчуганите от ОФК Беласица с достойно представяне на стадион Българска армияМалчуганите от ОФК Беласица с достойно представяне на стадион Българска армия
20 Септ.
Две контролни срещи си спретнаха младите надежди на ОФК Беласица срещу с момчетата от ЦСКА. Мачовете се проведоха на стадион Българска армия.
Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбониДете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони
19 Септ.
Детето е посегнало към медикаментите, тъй като ги е помислило за бонбони. За щастие неговото семейство е сигнализирало навреме за инцидента.
Мъж от Санданско увисна на въжетоМъж от Санданско увисна на въжето
19 Септ.
За момента няма данни смъртта на К. С. да е причинена насилствено. Все още не е ясно какво може да е подтикнало мъжа към самоубийство.
Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния градСанданчанин в болница след кърваво меле в курортния град
19 Септ.
Зрелищно меле се е станало вчера в Сандански. Двама жители на курортния град се ступали яко в центъра на населеното място.
Огромно задръстване бави шофьори при ГКПП КулатаОгромно задръстване бави шофьори при ГКПП Кулата
19 Септ.
Огромна опашка от автомобили се е образувала в района на граничния пункт Кулата. Заради задръстването преминавамето през пунктове Кулата и гръцкия Промахан се осъществява много бавно.
Прекъсване на тока в Петричко и СанданскоПрекъсване на тока в Петричко и Санданско
19 Септ.
ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти.
Шофьорка от Митино заби колата си в офис на кредитна компанияШофьорка от Митино заби колата си в офис на кредитна компания
18 Септ.
За да предпази внезапно излязло на пътната отсечка дете, шофьорка от петричкото село Митино рязко отклонила управляваният от нея автомобил и се врязала в офис на компанията Easy Credit в Петрич.
Влак аварира днес следобед в СанданскиВлак аварира днес следобед в Сандански
18 Септ.
Влак е аварирал малко след 14 часа днес в град Сандански. След инцидента няма пострадали пътници, но аварията е предизвикала истински хаос на ЖП-гарата в курортния град.
Баба от Сандански даде 900 лева на измамникБаба от Сандански даде 900 лева на измамник
18 Септ.
Възрастна жена от Сандански стана поредната жертва на телефонните измамници. 82-годишната жена е изгоряла с 900 лева, които предала за да получи важни документи.
Грабежите в Сандански дело на бригадата на ЕмбакаГрабежите в Сандански дело на бригадата на Ембака
18 Септ.
Грабежите в Сандански може би са дело на бригада, ръководена от издирвания за убийство на магистрала Струма Емил Чачев-Ембака, твърди СтрумаКом.