Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нова дясна партия ще се бори за гласовете на петричаниНова дясна партия ще се бори за гласовете на петричани
09 Септ.
Нова дясна партия събира гласове за регистрация в центъра на Петрич. Дванадесетата партия, която ще се опита да спечели вота на местните на предстоящите избори, се казва Римски десни патриоти.
Откриват официално ЛОТ-4 на автомагистрала СтрумаОткриват официално ЛОТ-4 на автомагистрала Струма
09 Септ.
Утре (10 септември) се открива официално ЛОТ-4 на автомагистрала Струма, новоизградената отсечка от Сандански до Кулата, която е с дължина 14. 7 километра.
Столична фирма ще търси метални полезни изкопаеми в СанданскиСтолична фирма ще търси метални полезни изкопаеми в Сандански
09 Септ.
Столичната фирма Интерпром ЕООД ще търси метални полезни изкопаеми в землището на санданските села Петров, Голешево, Лехово, Беляово, Калиманци и Яново.
Хераклея Синтика е обезопасена и готова да посреща посетителиХераклея Синтика е обезопасена и готова да посреща посетители
09 Септ.
Античният град Хераклея Синтика в местността Рупите вече е напълно обезопасен и готов да посреща посетители, обяви директорът на музея в Петрич Сотир Иванов.
Дете от Сандански с комоцио след падане от колелоДете от Сандански с комоцио след падане от колело
09 Септ.
Десетгодишно момченце е с комоцио след инцидент с колело. Нещастието се е случило вчера около 13 часа в центъра на Сандански.
Крупен обир от склад хранителни продукти в СанданскиКрупен обир от склад хранителни продукти в Сандански
08 Септ.
Склад за хранителни продукти в Сандански е бил ограбен тази нощ, информира СтрумаКом. Неизвестни лица са проникнали в помещение, откъдето са откраднали голяма сума в брой.
Още двама производители на канабис в Петричко в арестаОще двама производители на канабис в Петричко в ареста
08 Септ.
Още двама производители на канабис в Петричко попаднаха в ареста на местото Районно управление на полицията, след като в домовете им бяха открити канабисови растения.
Сандански домакин на форум Цифрови градовеСандански домакин на форум Цифрови градове
08 Септ.
Сандански ще бъде домакин на конференция по проект Цифрови градове за интелигентна Европа. Във второто издание на конференцията ще вземат участие експерти и представители на местните власти от България, Португалия, Полша, Испания и Италия.
Хотелите в Сандански се препълниха заради Пирин фолкХотелите в Сандански се препълниха заради Пирин фолк
07 Септ.
Хотелите в Сандански се препълниха заради рекордния зрителски интерес към 23-ото издание на фестивала Пирин фолк. Легловата база в курорта беше пълна на 100 процента този уикенд.
Още трима пияни в Пиринско пренощуваха в арестаОще трима пияни в Пиринско пренощуваха в ареста
07 Септ.
Още трима пияни водачи от Пиринския край пренощуваха в ареста на полицията, след като бяха задържани за шофиране в нетрезво състояние с над 1. 2 промила алкохол.