Sandanski.com»Андон Тотев - подкрепен от БСП Сандански

Андон Тотев - подкрепен от БСП Сандански

Admin
Admin
Новак
3k
Андон Тотев - подкрепен от БСП Сандански
Андон Тотев - подкрепен от БСП Сандански

На общинска конференция БСП - Сандански реши да подкрепи за кмет на общината, ако той поиска трети мандат, кандидатурата на сега действащия Андон Тотев. Номинираните на събранията на ОПО 8 кандидати за поста си направиха отводи.

Като кандидати на БСП за кметове на населени места конференцията утвърди Георги Коцев - 2-ри мандат кмет на с. Катунци, Виолета Стоева - с. Вълково, Любен Апостолов - с. Ново Делчево и Соня Ангелова - с. Левуново. За останалите 9 населени места в общината, имащи право да избират своите управници, до 15 - 20 дни кандидати ще определи и утвърди общинския партиен съвет.

В момент, когато започна да уточнява правилата за оформяне на листата за кандадат-общински съветници, конференцията се оказа, че няма кворум и по решение на присъстващите бе прекратена и отложена за следващата седмица.

А на финала, като представител на националното ръководство, депутатът Корнелия Нинова поиска и получи оставката на 7-членното изпълнително бюро на общинското ръководство, оглавявано от Дебренлиев и на председателя на Контролно-ревизионната комисия. (news.blagoevgrad24.bg)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: