Sandanski.com»Отбор на Стоичков ще играе в Петрич

Отбор на Стоичков ще играе в Петрич

Admin
Admin
Новак
3k
Отбор на Стоичков ще играе в Петрич
Отбор на Стоичков ще играе в Петрич

Легендарният Христо Стоичков ще гостува два дни на община Петрич. В понеделник от 17:30 часа сборен отбор воден от Камата ще играе демонстративен мач срещу ветерани на Беласица. Преди това всички юноши от школата на петричкия клуб ще се наредят за представяне на ВИП-госта.

Малчуганите ще получат по една фланелка и топка с автограф от Ицо. За тима на Стоичков ще играят Емил Костадинов, Даниел Боримиров, Емил Кременлиев, Божидар Искренов, Дончо Донев, Андрей Желязков, Ангел Станков, Георги Гинчев, Ивайло Аспарухов, Костадин Янчев, Йордан Мурлев, Атанас Ласков, Кръстьо Пенев, Кирил Стойчев, Иван Бербатов.

За ветераните на Беласица ще се пуснат местните легенди Димитър Карадалиев, Лозан Тренчев, Иван Златински, Георги Георгиев, Георги Бибишков, Костадин Кабранов. Христо Стоичков и Лозан Тренчев ще вземат участие и в двата отбора.

Христо е приел поканата на село Първомай за откриване на детска площадка с волейболно игрище на стадиона в селото. Лентата ще бъде прерязана лично от Камата във вторник (20 септември) от 10:00 часа.(blitz.bg)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: