Sandanski.com»Андон Тотев разви спорта в Сандански

Андон Тотев разви спорта в Сандански

Admin
Admin
Новак
3k
Андон Тотев разви спорта в Сандански
Андон Тотев разви спорта в Сандански

Основата на спорта като една от най-силните социални дейности, една от дейностите, които умее да сближава хората е приоритет на всеки един човек, който иска да управлява дадена общност. Това каза Николай Бойчев, учител в гимназия „Яне Сандански”, организатор на „Тур де Сандански” и други спортни събития.

Според него това, което е направил досегашният кмет и кандидат за следващ мандат Андон Тотев през последните години е разнообразяване на провежданите спортни събития, например, „Тур де Сандански”, на който се събраха голяма плеада известни колоездачи от Германия. „През годините направихме доста неща – прави се обиколка на Пирин, на общината по случай празника на града и искам да кажа, че срещаме много голяма подкрепа от страна на общината.

През всичките години Тотев е приемал всички хора, които са идвали от чужбина и е давал насоки, и е казвал как това трябва да става за младите хора. Ние, като организатори, сме се стремили да правим всичко така, както трябва”, каза Бойчев.

По думите му развитието на спортните клубове, усъвършенстването на малката спортна база - по кварталите и по градинките, трябва да се подобрява в бъдеще. „Досега са се полагали усилия, да се надяваме, че в бъдеще ще се работи повече в тази насока”, категоричен бе Бойчев.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: