Sandanski.com»Фенове на Беласица окупират стадиона в Сандански

Фенове на Беласица окупират стадиона в Сандански

Mariane
Mariane
Новак
2k
Фенове на Беласица окупират стадиона в Сандански
Фенове на Беласица окупират стадиона в Сандански

Фенове на ФК Беласица (Петрич) ще окупират стадиона в град Сандански, за да наблюдават сблъсъка между него и домакините от ФК Вихрен. Ръководството на ФК Беласица е осигурило два автобуса, които ще извозят най-заклетите привърженици от Петрич до Сандански.

Автобусите ще тръгнат точно в 15 часа от сградата на общината в Петрич. Всички, които искат да се възползват от безплатния клубен транспорт, трябва да дойдат на мястото на срещата поне 15 минути по-рано.

Взети са допълнителни мерки, за да не се стигне до сблъсъци между агитките на двата футболни тима. Служителите на полицейските управления в Петрич и Сандански са координирали предварително действията си.

Автобусите с петрички запалянковци ще бъдат ескортирани от органите на реда. Ръководството на ФК Беласица се обръща към феновете си с молба да се спазват разпорежданията на органите на реда.

Очаква се интересът към югозападното дерби да бъде голям. Много частни автомобили да пристигнат в Сандански предвид краткото разстояние между двата града.

При предишния сблъсък между двата отбора, който се проведе през май т.г., Беласица се наложи над Вихрен с резултат 4:2 след изпълнение на дузпи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: