Sandanski.com»ГЕРБ Сандански дари пари на болно дете

ГЕРБ Сандански дари пари на болно дете

Mariane
Mariane
Новак
2k
ГЕРБ Сандански дари пари на болно дете

Активистите от ГЕРБ-Сандански организираха благотворителна акция с цел набирането на средства за лечението на 3-годишната Борислава Манчева от село Ново Делчево, община Сандански.

ГЕРБ Сандански дари пари на болно дете

Малката Борислава страда от детска церебрална парализа. Семейството ѝ се опитва да събере 70 000 лева. Сумата е необходима за лечение чрез трансплантация на стволови клетки.

Членовете на младежката организация на ГЕРБ са взели решение партията им да даде 5000 лева. Останалата част от средствата са събрани от благотворителен футболен турнир, който се проведе този уикенд на стадиона в град Сандански.

В благотворителната инициатива се включиха общо 8 отбора, които платиха символични такси за участието си. Зрителите на стадиона участваха с доброволни дарения. Общо 5700 лева получи Борислава за лечението си.

Надпреварата беше спечелена от тима на „Рок Хаус“, който се наложи с 5:3 над отборът на „Спартак“. Акцията за набиране на средства в подкрепа на Борислава Манчева и семейството ѝ се провежда за втора поредна година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: